Torro ZTZ 99 (1:16 / BB)

268,95
Door de modder, het losse zand of het heuvelachtige terrein rijden met een RC tank, is leuk om te doen. Simuleer een complete veldslag en geniet van de vele uitbreidingen die een RC tank heeft.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Torro ZTZ 99 RC tank

De ZTZ 99 Tank, ofwel Type 99, is een prachtige tank van Chinese makelij. Het is een ‘main battle tank’, een soort tank die veel gebruikt wordt in vele moderne legers, omdat ze snel kunnen manoeuvreren, maar tegelijkertijd ook erg veel schade aan kunnen richten. Dit soort tanks opereren tegenwoordig zelden alleen en ondersteunen meestal grote groepen infanterie.

De voorlopers van de ZTZ 99 Tank werden als onderdeel van China’s vijfjarenplan in de jaren ’90 ontwikkeld door Norinco, een Chinese defensiecorporatie. Het eerste prototype, de Type 90-II, werd niet door de Chinezen in gebruik genomen, maar verkocht aan Pakistan. Het tweede prototype, de Type 98, werd in 1999 geïntroduceerd en had meer Westerse kenmerken. De Type 99, die in 2001 in gebruik werd genomen ontwikkelde deze kenmerken nog verder door. Zo heeft het een van de beste soorten bepantsering van wel ruim 1000mm dik. Bovendien beschikt de tank over een uniek beschermingssysteem wat gebruik van lasers maakt om vijandelijke raketten of andere signalen te verstoren of om de bestuurder van de vijandelijke tank te verblinden.

De tank beschikt over turrets naar Russisch design en de tank kan automatisch herladen, waardoor er hij ruim 8 projectielen per minuut kan schieten. Tot slot beschikt deze tank over een hypermodern schietsysteem, wederom met behulp van lasertechnieken en een automatische ‘targetfinder’. De tank kan daardoor bewegende doelen gemakkelijk bestoken, zelfs als het zelf ook aan het bewegen is. Al met al een prachtige moderne tank dus, met vele mooie snufjes.

Prestaties van de Torro ZTZ 99 radiografische tank

Helaas bezit de replica van Torro niet over al deze bovengenoemde technologische snufjes, maar de prachtige gedetailleerde replica die ze hebben neergezet maakt dat allemaal goed. Dit schaalmodel van 1:16 is gebouwd met duurzame materialen en heeft een metalen versnellingsbak, waardoor er meer kracht en snelheid kan worden opgewekt. De tank haalt ruim 8500 toeren per minuut en de motor is dusdanig gebouwd dat de tank gelikt en zonder stotteren over elk landschap kan manoeuvreren.

De 2000 mAh Ni-Mh batterij maakt het mogelijk om urenlang zonder problemen met de tank rond te kunnen rijden en het opladen gaat gemakkelijk en snel, waardoor je binnen enkele uren alweer verder kan gaan met doen waar je van houdt. De turret kan te allen tijde 320 ° graden draaien en net als het origineel kan deze replica al rijdend vuren, wat zorgt voor nog realistischere situaties en gevechten.

De Torro RC ZTZ 99 Tank BB wordt aan jou geleverd met alles erop en eraan! Oplader, batterij en ammunitie zit allemaal bij deze prachttank inbegrepen en je krijgt er zelfs een soldaatje bij om in je tank neer te kunnen zetten. Bovendien komt hij al opgeladen bij jou aan de deur, dus je kan meteen met je nieuwe tank aan de slag!

De Torro ZTZ 99 RC tank kopen?

Tot slot geven we je graag nog een samenvatting van de belangrijkste specificaties van deze prachtige replica van de ZTZ 99 Tank. Ben jij op zoek naar een realistisch 1:16 schaalmodel van een moderne tank, die vandaag de dag nog op het echte slagveld wordt gebruikt? Dan is dit zeker een tank die je moet overwegen.

Kleur:
camouflage (zomer)
Editie:
HengLong Torro-Editie
Schietfunctie:
BB
Schaal:
1:16
Wielen:
plastic
Tracks:
plastic
Turret:
plastic
Koepel:
plastic
Gewicht:
5KG

Specificaties van de Torro ZTZ 99 RC tank

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Torro ZTZ 99 radiografische tank:

motor:
8500 rotaties per minuut

controller:
2,4 GHz radio controller

batterij:
7.2V 2000mAh Ni-Mh

USP's van de Torro ZTZ 99 bestuurbare tank

kant en klaar vanuit de doos
nauwkeurige en accurate besturing met de 2,4 GHz controller
BB gevechtssysteem voor realistische gevechten
met geluids- en rookeffecten
Review van op

Geweldige aankoop, erg tevreden!