Volantex Claymore

68,95
Lekker op het water varen met een RC boot, is een van de leukere dingen om te doen op een warme dag. De RC boot vliegt over het water terwijl je lekker in de zon staat toe te kijken.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Volantex Claymore RC boot

Zoek je een kleinere, compacte RC boot die een enorme snelheid behalen kan en erg flexibel is? De Volantex Claymore RC boot is dan absoluut geschikt voor je. Deze radiografisch boot, heeft ongeveer de grote van een handpalm. Dat neemt niet weg dat de Volantex Claymore RC boot voorzien is van een krachtige motor, en prestaties levert die je niet zal verwachten. Ook is de Volantex Claymore radiografische boot voorzien van enkele unieke features die we nog niet eerder zijn tegengekomen.

Zo kun je de Volantex Claymore bestuurbare boot bijvoorbeeld zo in het water gooien, om daarna meteen met deze RC boot te kunnen gaan racen. Dit komt omdat men bij het ontwerp ervoor heeft gezorgd dat de Volantex Claymore altijd op de juiste manier in het water terecht komt. Tijdens het racen zorgt dit voor een leuke mogelijkheid, het maakt namelijk niet uit hoe schuin deze RC boot vaart, of hoe scherp je stuurt, de Volantex Claymore kantelt niet om!

Prestaties van de Volantex Claymore radiografische boot

Zoals gezegd, de Volantex Claymore radiografische boot is in staat om prestaties neer te zetten die je niet zult verwachten van deze rc boot. Zo wordt de bestuurbare boot aangedreven door een zeer sterke 180A motor die ook nog eens koel gehouden wordt door waterkoeling. Daarnaast zit er een professionele LiPo batterij in.

Ook op de controller van de radiografische boot valt eigenlijk niets aan te merken. De communicatie verloopt via het 2.4Ghz radio systeem. Dit zorgt voor een stabiele verbinding tussen de controller en de RC boot. Het 2.4GHz radio systeem heeft een indicatief bereik van ongeveer 50 meter, waardoor je een hoop vaarruimte hebt.

De Volantex Claymore RC boot kopen?

Hou jij ervan om met grote snelheid over het water te zoeven? Zoek je een bestuurbare boot die niet om kan slaan? Dan is de Volantex Claymore radiografische boot een absolute aanrader. Wat ook ideaal is, is dat de Volantex Claymore RC boot gebruiksklaar wordt geleverd. Na het opladen van de accu, kun je direct het water op om met de RC boot te gaan varen!

Specificaties van de Volantex Claymore RC boot

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Volantex Claymore radiografische boot:

lengte (totaal):
26cm

breedte (van de romp):
10cm

maximale snelheid:
25 km/h

motor:
180A, borstelloze motor met waterkoeling

batterij:
7,4V met 360mAh LiPo batterij

controller:
2,4Ghz (marine) radio systeem

USP's van de Volantex Claymore bestuurbare boot

  • uniek ontwerpt zorgt voor stabiliteit, de Volantex Claymore RC boot slaat niet om
  • behaalt eenvoudig hoge snelheid
  • waterdichte elektronica
  • gemaakt van ABS plastic, verhoogt de levensduur
  • motor voorzien van waterkoeling
  • door de afmetingen geschikt voor zwembaden maar ook voor meren en slootten
  • is direct klaar voor gebruik
Review van op

Ik heb de Volantex Claymore gekocht omdat wij aan het water wonen. Het is geen extreem groot water dus een kleine boot had de voorkeur met het oog op de ruimte. Zoals in de omschrijving van de site al stond, de rc boot is inderdaad voor het gevoel erg klein.

Het opladen van de accu ging gelukkig snel en ik kon dan ook vrij vlot beginnen met varen. De rc boot lijkt echt over het water te springen en behaald een behoorlijke snelheid. Wat ik ook grappig vind, is dat als je de boot onder water houd deze als een soort duikboot verder gaat!