Contact


 

Email ons

Help en Support:
support@radiocontrolexpert.nl

Adres

RadioControlExpert
Stadionstraat 11 C10
4815 NC te Breda

Telefoon

Telefoon:
076 201 0014 (beperkt beschikbaar)


Retour beleid

Voor al je aankopen bij de RadioControlExpert is het zo, dat je 14 dagen kunt kiezen of je tevreden bent met het product, of niet. Besluit je ervoor een product te retourneren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met support@radiocontrolexpert.nl, zodat we je de procedure kunnen uitleggen.

Het is belangrijk om ons op dat moment te laten weten of het product geopend is. Als dit inderdaad het geval is, willen we ook weten of je het product gebruikt hebt. We sturen je hierna het RMA formulier. Let wel: stuur geen product retour tot na ontvangst van een acceptatie. Lees ons volledige retour beleid.

Klachten

Ben je ondanks de goede bedoelingen van de RadioControlExpert toch niet tevreden? Dan kun je een klacht indienen. Wij streven ernaar dat al onze klanten tevreden zijn, zowel voor als na een aankoop. Je kunt dan ook een snelle reactie en constructieve oplossing van ons verwachten.

Je kunt de klacht toesturen aan support@radiocontrolexpert.nl zodat wij er direct mee aan de gang kunnen. Probeer zo precies mogelijk te zijn, des te beter en sneller kunnen wij je helpen!

Privacy

Het respecteren van je privacy is belangrijk voor de RadioControlExpert. Je gegevens worden dan ook niet verkocht of beschikbaar gesteld aan derden. We gebruiken deze uitsluitend voor het afhandelen van je aankoop. We gaan dan ook vertrouwelijk om met je bestel- en klantgegevens. Dit is dan ook de reden dat onze site uitsluitend werkt via een beveiligde verbinding.

In de Algemene Voorwaarden en onze Privacy Policy, hebben we helder beschreven hoe wij te werk gaan. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem dan vooral contact op.