Torro M26 Pershing Snow Leopard (1:16 / IR)

228,95
Door de modder, het losse zand of het heuvelachtige terrein rijden met een RC tank, is leuk om te doen. Simuleer een complete veldslag en geniet van de vele uitbreidingen die een RC tank heeft.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Torro M26 Pershing Snow Leopard RC tank

De eerste M26 Pershing Snow Leopard werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruik door de Amerikanen. Dit succesvolle middelzware model, is later ook nog tijdens de Koreaanse Oorlog ingezet. Zijn naam dankt de M26 Pershing Snow Leopard RC tank aan generaal John Pershing. Deze Amerikaanse generaal stuurde de soldaten in de Eerste Wereldoorlog aan.

Eigenlijk kwam de M26 Pershing Snow Leopard RC tank te laat om echt deel te nemen aan de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze oorgal werd immers de bouw en ontwikkeling steeds uitgesteld. De Amerikanen kozen er voor om de focus te leggen op de M4 Sherman, een tank die snel in grote aantallen gemaakt kon worden

Het duurde tot midden 1944 voor de Amerikanen inzagen dat de M4 Sherman tank het aflegde tegen de Duitse tegenstanders. Beide kanten, zowel de Duitsers als de Amerikanen, gingen rap aan de slag met de ontwikkeling van een tank met betere bepantsering en sterkere vuurkracht. Toen de M26 Pershing klaar was voor gebruik, was de Tweede Wereldoorlog eigenlijk afgelopen. Deze RC tank maakte dan ook zijn echte entree tijdens de Koude Oorlog, versus Korea. In vergelijking met de Sherman en voorgaande modellen, was de M26 Pershing Snow Leopard revolutionair.

Er zat een nieuwe Wright motor in die zorgde voor een flexibelere en snellere wending dan de Sherman tank. De glacis plaat was een van de dikste planten die ooit op een Amerikaanse tank gemonteerd is. De grote tracks onderaan de denk, droegen bij aan een betere grip op zachte terreinen. Daarboven zitten een tweetal grote spatborden gemonteerd. Hier zijn opslag bakken aan gemonteerd voor bijvoorbeeld gereedschap, onderdelen en communicatie apparatuur.

Prestaties van de Torro M26 Pershing Snow Leopard radiografische tank

De M26 Pershing Snow Leopard uitvoering van Torro is ook weer een goed en zorgvuldig afgewerkte replica van het origineel. Kenmerkend voor Torro is de hoge mate van detail. Zo ook op de Torro M26 Pershing Snow Leopard RC tank. Deze nieuwe uitvoering van dit populaire model is zelfs voorzien van een 2.4Ghz zender en ontvanger. Dit zorgt er dan ook voor dat je in een reikwijdte van maar liefst 300 meter met meerdere RC tanks kunt rijden.

De M26 Pershing Snow Leopard radiografisch bestuurbare tank, is zoals we van Torro gewend zijn volledig in elkaar gezet en klaar voor gebruik. De RC tank is netjes afgewerkt en met een airbrush gespoten. Ook deze RC tank bestaat voor een groot deel uit metaal. De rook functie is een van de nieuwe features. Zo ook de nieuwe speakers die zorgen voor het verassende geluid. En het mooiste? De Torro M26 Pershing Snow Leopard is voorzien van een BB schietsysteem!

De Torro M26 Pershing Snow Leopard RC tank kopen?

Benieuwd of de Torro M26 Pershing Snow Leopard tank het model is dat je zoekt? We hebben de belangrijkste eigenschappen voor je onder elkaar gezet!

Kleur:
groen
Editie:
Torro Hobby Edition
Schietfunctie:
BB
Assen:
metaal
Schaal:
1:16
Wielen:
plastic
Tracks:
metaal
Koepel:
plastic
Gewicht:
6KG

Ben je opzoek naar een RC tank die in meerdere oorlogen een rol heeft gespeeld? Dan kun je niet heen om de Torro M26 Pershing Snow Leopard RC tank. Deze middelzware tank speelde een belangrijke rol tijdens de Koude Oorlog. De unieke features, zoals het krachtige kanon en de rookfunctie maken deze RC tank dan ook compleet.

Specificaties van de Torro M26 Pershing Snow Leopard RC tank

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Torro M26 Pershing Snow Leopard radiografische tank:

lengte (totaal):
40cm

breedte:
23cm

maximale snelheid:
18 km/h

motor:
-

controller:
2,4 GHz radio controller

USP's van de Torro M26 Pershing Snow Leopard bestuurbare tank

kant en klaar vanuit de doos
kanon te bewegen via de afstandsbediening
afvuren van BB en rook
geweldige geluiden (kanonschot, opstarten, rijden, etc)
Review van (RadioControlExpert) op

Zelf ben ik een echte Torro fan, dus het uitproberen van deze nieuwe RC tank was dan ook absoluut geen straf. Zoals ik gewend ben van Torro was de M26 Pershing Snow Leopard ook gelijk klaar voor gebruik vanuit de doos. Met zijn 6KG wel een zwaardere RC tank dan ik tot dusver heb gehad overigens.

De Torro M26 Pershing Snow Leopard rijd soepel en is volledig wendbaar. Het afvuren van BB kogels gaat snel en je hoeft niet lang te wachten voor een volgend schot. Ook het rookgordijn is een geweldige feature van deze RC tank.

Absoluut een aanrader deze tank, ik zou hem ook graag aan mijn eigen collectie toevoegen!
Review van op

Haha ik win elke strijd met deze topper!
Review van op

Razendsnel in huis en zoals omschreven!