Volantex Blade

118,95
Lekker op het water varen met een RC boot, is een van de leukere dingen om te doen op een warme dag. De RC boot vliegt over het water terwijl je lekker in de zon staat toe te kijken.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Volantex Blade (Brushed) RC boot

Zoals we van Volantex gewend zijn, is ook de Volantex Blade RC boot weer een piekfijn afgewerkt model. Volantex heeft er met deze RC boot absoluut een schepje bovenop gedaan. Deze razendsnelle Volantex Blade RC boot zal menigeen liefhebber versteld doen staan. Waar de meeste RC boten een maximale snelheid van rond de 35 km/h behalen, stelt de Volantex Blade deze bovengrens bij naar wel 40 km/h.

Ook voor de beginners is de Volantex Blade een uitermate geschikt model. Het besturen van deze RC boot is eenvoudig dankzij de zogenoemde besturing met pistoolgreep. Je hoeft dus niet eerst een controller te programmeren voor je het water op kan.

De RC boot komt zonder stikkers, zo kan je zelf kiezen of je voor de rode, of blauwe kleur gaat. Mocht je de stikkers niet willen gebruiken, of de kleuren staan je niet aan, dan kun je de Volantex Blade natuurlijk ook zelf spuiten in de door jou gewenste kleuren.

Prestaties van de Volantex Blade (Brushed) radiografische boot

Zoals gezegd is de Volantex Blade RC boot in staat om hoge snelheden te halen. De RC boot beschikt dan ook over een krachtige motor. Leg je de RC boot stil in het water en vertrek je op volle snelheid, dan zal de Volantex Blade door het water snijden, met een krachtig geluid.

Verder is de RC boot voorzien van een watergekoelde motor, waardoor de motor ook voor een langere tocht zonder stops te gebruiken is. Ook is het stuk waar de motor van de Volantex Blade zit voorzien van een rubber rand. Dit zorgt ervoor dat de motor van de Volantex Blade niet nat kan worden.

De Volantex Blade (Brushed) RC boot kopen?

De Volantex Blade komt kant en klaar in de doos. Er is een handige standaard meegeleverd, die je kan gebruiken om de RC boot op te zetten als je niet aan het varen bent. Zo blijft de onderkant onbeschadigd en vrij van krassen.

Ben je op zoek naar een betaalbare RC boot, om hoge snelheden mee te halen? Dan is de Volantex Blade echt een aanrader. Het enige nadeel van deze RC boot, is dat je niet genoeg tijd zal vinden om er dag en nacht mee te kunnen varen.

Specificaties van de Volantex Blade (Brushed) RC boot

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Volantex Blade (Brushed) radiografische boot:

lengte (totaal):
66,5cm

breedte (van de romp):
17cm

maximale snelheid:
40 km/h

motor:
390 A brushed

batterij:
7,2V 1800mAh met Nimh batterij

controller:
2,4Ghz (marine) radio systeem

USP's van de Volantex Blade (Brushed) bestuurbare boot

  • behaalt snel de maximale 40 km/h
  • unieke v-romp garandeert hoge snelheden
  • krachtige sturing mogelijk, glijd door het water op hoge snelheid
  • simpel te besturen met de 2,4Ghz controller
  • voorzien van sterke elektronica voor topprestaties
  • ABS unibody zorgt voor een betrouwbare, stabiele RC boot
  • is direct klaar voor gebruik
Review van op

De Volantex Blade is een mooi gebouwde boot, ideaal voor een wat groter water of meer. Dit is dan ook de reden dat ik deze rc boot gekozen heb. Door de strakke romp ligt de boot stabiel in het water en het maken van bochten is echt een feest. Ik snij het water open lijkt het wel vanaf de kant.

De besturing is eenvoudig en je kan er snel en gemakkelijk mee aan de slag. Hiervoor heb ik een Volantex Claymore gehad, ook een prima rc boot. De Blade is alleen een stuk groter en qua snelheid zit er meer in. De prijs is prima en de service was goed. Pakketje kwam snel en zonder problemen aan.