Volantex Vector 40

68,95
Lekker op het water varen met een RC boot, is een van de leukere dingen om te doen op een warme dag. De RC boot vliegt over het water terwijl je lekker in de zon staat toe te kijken.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Volantex Vector 40 RC boot

Wil je er zeker van zijn dat jou boot sneller is dan die van de andere? Dan is de Volantex Vector 40 radiografische boot een absolute aanrader. Deze compacte RC boot is in staat om top prestaties te leveren. Door zijn krachtige en uitgelijnde ontwerp is deze radiografische boot uiterst wendbaar. De Volantex Vector 40 bestuurbare boot snijd dan ook door het water.

Een groot voordeel van de Volantex Vector 40 RC boot, is de controller die voorzien is van een zogenoemde pistoolgreep. Het zorgt ervoor dat de afstandsbediening van de radiografisch bestuurbare boot lekker in de hand ligt. Ook het besturen van de Volantex Vector 40 RC boot is op deze manier kinderspel.

Prestaties van de Volantex Vector 40 radiografische boot

De prestaties van de Volantex Vector 40 op afstand bestuurbare boot zullen je versteld doen staan. Zo beschikt deze RC boot over Electronic Speed Control (ESC), dat in combinatie met de watergekoelde motor de Volantex Vector 40 radiografische boot verandert in een racer.

Het uiterlijk van de Volantex Vector 40 RC boot ziet er ook gelikt uit. Je kan met deze radiografisch bestuurbare boot zeker voor de dag komen. Het agressieve, stoere uiterlijk in combinatie met de snelheid van deze RC boot zorgen ervoor dat je de show steelt.

De Volantex Vector 40 RC boot kopen?

Zoek je een snelle, stoere RC boot die door het water snijd? Wil je niet eerst een radiografisch bestuurbare boot in elkaar moeten zetten voor je het water op kan? Dan is de Volantex Vector 40 RC boot geschikt voor jou. Na het opladen van de accu is de boot klaar voor gebruik en kun jij de show stelen op het water!

Specificaties van de Volantex Vector 40 RC boot

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Volantex Vector 40 radiografische boot:

lengte (totaal):
44,8cm

breedte (van de romp):
12cm

maximale snelheid:
40 km/h

motor:
3900A, geborstelde motor met waterkoeling

batterij:
7,2V met 900mAh NiMH batterij

controller:
2,4Ghz (marine) radio systeem

USP's van de Volantex Vector 40 bestuurbare boot

  • kant en klaar vanuit de doos
  • eenvoudige besturing met de 2,4Ghz afstandsbediening
  • de ABS romp zorgt voor duurzaamheid en stevigheid
  • sterke, watergekoelde motor met Electronic Speed Control (ESC)
Review van op

Allereerst mijn complimenten voor de snelle levering RadioControlExpert, top. Voor de rc boot heb ik gekozen door de positieve ervaring die vrienden hadden met Volantex. Ik woon in de buurt van een grote vijver en met regelmatig gaan we hierop racen na het eten.

De grote vijver oogt een stuk kleiner nu met deze snelle rc boot. Met regelmaat vragen mijn vrienden grappend waar ik die boot vandaan heb en welk type het precies is. Zeker een aanrader dus!