Over ons


De RadioControlExpert begon met een simpel doel voor ogen. Het leveren van een ruime, betaalbare selectie van hoge kwaliteit RC voertuigen en onderdelen ondersteund door een sterke klantenservice en perfecte ondersteuning.

Bij de RadioControlExpert werken we met een eigen voorraad en werken we nauw samen met diverse leveranciers van RC voertuigen. Zo kom je in onze shop RC auto's, RC boten, RC vliegtuigen, RC helicopters, drones en meer tegen. We staan achter elk product in onze webshops en zullen dan ook altijd trachten een eventuele ontevredenheid op te lossen.


Waarom kopen bij ons?

Er zijn veel verschillende RC winkels actief. Regelmatig krijgen we dan ook de vraag, waarom je juist bij ons aan het juiste adres bent. Zodoende een klein overzicht met de punten die de RadioControlExpert onderscheid van concurrenten.

 • onze service
  Wij geloven erin, dat onze klanten op de eerste plek komen. We streven er dan ook naar om de beste service zowel voor, als ná een aankoop te leveren.

 • ruim aanbod
  Onze webshop kent een ruim aanbod binnen de verschillende product groepen. Er is voor ieder wat wils te vinden, en de producten die we aanbieden hebben we ook allemaal op voorraad.

 • scherpe prijs
  Door onze sterke relaties met leveranciers en de grote volumes waarmee wij inkopen, zijn we in staat om onze producten voor een scherpe prijs in de markt te zetten.

 • snelle levering
  Bijna 99% van de aankopen verlaad ons magazijn binnen de 24 uur. Dit zorgt er voor dat de bestelling vaak al een dag later op je deurmat ligt!

 • product kennis
  Heb je een vraag over een product, of kom je ergens niet uit? Dan zijn wij zowel telefonisch als per e-mail in staat je vraag te beantwoorden.


Bedrijfsgegevens

De RadioControlExpert is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 66745578. Ons BTW nummer is NL856681842B02.

De RadioControlExpert is gevestigd aan de Stadionstraat 11 C10, 4815 NC te Breda. Onze contactgegevens kun je terugvinden op de contact pagina.