Himoto 1:18 Drift X Onroad Car

94,95
Jong of oud, snelheid fascineert ons allemaal. Lekker sleutelen en racen met een RC auto is dan ook iets waar je urenlang mee zoet kan zijn. Kan het nog sneller? Jazeker..!

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Himoto 1:18 Drift X Onroad RC auto

Jong of oud, we vinden het allemaal facinerend! Snelle raceauto’s om mee te scheuren over het asfalt. De Himoto 1:18 Drift X Onroad auto is een uitstekend voorbeeld van zo’n auto waar je urenlang plezier mee beleeft, elke keer dag weer.

Dit model is de kleinere versie van de 1:10 RC Himoto Onroad Drift modellen. Dit middelgrote model (1:18) heeft een vierwielaandrijving. Deze aandrijving zorgt voor betere en meer controle over de auto. Deze auto heeft hele gladde banden en is daarom het ideale voertuig om mee te driften. Asfalt is de ideale ondergrond voor dit racevoertuig omdat de banden door deze ondergrond niet snel zullen slijten.

Prestaties van de Himoto 1:18 Drift X Onroad radiografische auto

Deze RC auto heeft een ongekende acceleratie en power. Je zult met deze auto scheuren als nooit tevoren. Deze extreme acceleratie en power wordt veroorzaakt door de specifieke tanwielratio. Bij deze auto zit een pistoolzender van 2,4GHz in begrepen. Het bereik van deze pistoolzender is minstens 100 meter. De auto is goed bestand tegen crashes. Dit komt door de duurzame buitenkant, dat voor een deel gemaakt is uit aluminium. Dit materiaal beschermt de auto beter tegen ongevallen dan de gemiddelde PVC buitenkanten die we veel zien.

De Himoto 1:18 Drift X Onroad RC auto kopen?

Ben je overtuigd door de unieke kracht en uitstraling van deze auto? Dat snappen wij! De Himoto 1:18 Drift X is helemaal geassembleerd en klaar om te gaan scheuren. De auto wordt geleverd met een 7.2V 800mAh accu, een acculader en 2,4 GHz zender. Daarnaast komt er natuurlijk een Nederlandse handleiding bij en geven we je een garantie van 1 jaar! Het is een model dat echt niet mag missen in jouw collectie.

Specificaties van de Himoto 1:18 Drift X Onroad RC auto

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Himoto 1:18 Drift X Onroad radiografische auto:

lengte (totaal):
25,8cm

breedte:
18,2cm

motor:
RC370

controller:
2,4GHz pstioolzender

accu:
7,2V 800mAh accu en lader

USP's van de Himoto 1:18 Drift X Onroad bestuurbare auto

De body van duurzaam alluminium is zeker een uniek aspect van deze auto. Het beschermt de auto tegen crashes en geeft daarnaast ook een mooie uitstraling aan de wagen. Een ander uniek kenmerk van deze auto is het feit dat acceleratie en kracht uitstekend zijn en dat je goed kunt driften vanwege de gladde banden. Je zult met deze Himito 1:18 Drift X Onroad Car veel indruk maken op voorbijgangers! Het is een model dat echt niet mag missen in jouw collectie!
Review van op

Super snel in huis en vriendelijk advies via de live chat!