Torro Tiger 1 (Late Edition) (1:16 / IR)

238,95
Door de modder, het losse zand of het heuvelachtige terrein rijden met een RC tank, is leuk om te doen. Simuleer een complete veldslag en geniet van de vele uitbreidingen die een RC tank heeft.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Torro Tiger 1 (“Late Edition”) RC tank

De Tiger I tank was een succesvolle Duitse tank uit de Tweede Wereldoorlog. Amerikaanse en Russische tanks waren nauwelijks opgewassen tegen deze Duitse tank. In 1937 kwamen Duitse bevelvoerders tot de conclusie dat de Panzer III en Panzer IV tanks sterk genoeg waren voor de oorlog maar niet veel later begon men toch met het ontwerpen van een sterkere tank. Uit dit idee is de Tiger I tank gekomen. De tank was maar liefs 8,46 meter lang en 3,73 meter breed. De tank was niet alleen groot maar ook enorm zwaar, hij woog 55 ton. Deze tank kon een snelheid van 40 km/h halen op verharde wegen en had een rijbereik van 100 km.

De Tiger 1 RC tank stond bekend om zijn kanon en de bepantsering. Door het kanon kon de tank op 1400m door dikke stukken pantser boren. Ondanks het gewicht door de bepantsering was de tank zeer wendbaar en maar 2km/h trager dan de Panzer III en de Panzer IV tanks. De 1/16 RC Tiger 1 tank is een mooie replica.

Prestaties van de Torro Tiger 1 (“Late Edition”) radiografische tank

Deze replica van de Tiger I is een prachtige editie. De op-afstand-bestuurbare tank maakt geluid en een rookfunctie. De tank heeft de nieuwste printplaat technologie, een nieuw geluidssysteem en superieur geluid! De tank heeft een metalen frame en is gebouwd met een duurzaam metalen versnellingsbak. Deze Tiger I replica heeft 8500 u / minuut en verbeterde koppelmotoren. Dit zorgt voor een nauwkeurige besturing. De batterij is 2000 mAh Ni-Mh die zorgt voor een lange speelduur.

De tank komt met een infrarood-vechtsysteem, en kan vooruit en achteruit rijden. Ook kan de tank links en rechtsom draaien. De Tiger 1 tank kan bovendien draaien wanneer hij stil staat. Ook de geweersloop kan bewegen: deze kan naar boven en beneden worden bijgesteld. De infrarood schietfunctie van de tank is ook te gebruiken terwijl de tank in beweging is. Naast de infrarood schietfunctie heeft de tank ook rookeffecten (deze komen uit de uitlaatdempers) en geluidseffecten.

De tank is ongeveer 53x23x19 cm groot (LxBxH) en de batterij in de tank is een 7.2V 2000mAh Ni-Mh batterij. De batterij kan worden opgeladen via het stopcontact en hiervoor hoeft de tank niet geopend te worden. De 1/16 RC Tiger 1 tank komt met een 2.4 GHz afstandsbediening. Ook komt de tank met extra onderdelen zoals stickers en een fles vloeibare rook.

De Torro Tiger 1 (“Late Edition”) RC tank kopen?

Hieronder staan de belangrijkste eigenschappen en specificaties van de 1/16 RC Tiger 1 tank op een rij:

Kleur:
camouflage (zomer)
Editie:
Torro Hobby-editie
Schietfunctie:
infrarood (IR)
Schaal:
1:16
Wielen:
plastic
Tracks:
plastic
Gewicht:
6KG

Specificaties van de Torro Tiger 1 ("Late Edition") RC tank

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Torro Tiger 1 ("Late Edition") radiografische tank:

lengte (totaal):
53cm

breedte:
23cm

motor:
8500 rotaties per minuut

controller:
2,4 GHz radio controller

USP's van de Torro Tiger 1 ("Late Edition") bestuurbare tank

kant en klaar vanuit de doos
nauwkeurige en accurate besturing met de 2,4 GHz controller
infrarood gevechtssysteem voor realistische gevechten
met geluids- en rookeffecten
Review van op

Erg blij met deze tank!