Torro Sturmtiger (1:16 / IR)

238,95
Door de modder, het losse zand of het heuvelachtige terrein rijden met een RC tank, is leuk om te doen. Simuleer een complete veldslag en geniet van de vele uitbreidingen die een RC tank heeft.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Sturmtiger RC tank

De originele Sturmtiger, officieel Sturmmörserwagen 606/4 mit 38 cm RW 61, was een van de extreemste tanks die Duitsland in de Tweede Wereldoorlog heeft voortgebracht. Een mortier die eigenlijk bedoeld was voor op een U-boot, werd bovenop het onderstel van de populaire Panzer VI-tank gemonteerd. De tank werd vooral gebruikt om de infanterie in steden te helpen bij het aanvallen van troepen in grote en sterke gebouwen. De tank was eigenlijk bedoeld om aan te vallen, maar werd alleen gebruikt voor de Duitse verdediging tijdens de Opstand van Warschau, de Slag om de Ardennen en de Slag om het Reichswald. Er waren in totaal maar achttien in gebruik in de laatste anderhalf jaar van de oorlog.

De Sturmtiger was voorzien van een korte loop van ongeveer 2 meter, en kon daarmee granaten van 125 kg afvuren tot een afstand van 5,5 kilometer. De tank heeft een kenmerkend doos-achtig uiterlijk door zijn relatief kleine omvang en het feit dat er voorin de tank apart ruimte gemaakt is voor de korte loop. Omdat de tank gebruikt zou worden in steden, had het verder een flink pantser van 150 millimeter dik.

Prestaties van de Torro Sturmtiger radiografische tank

De op afstand bestuurbare Torro 1/16 RC Sturmtiger Tank IR is een nauwkeurig nagemaakt model van de originele tank. Het model is op een 1:16 schaal gemaakt en heeft een woestijncamouflage-kleur meegekregen. Hij is bijna geheel van metaal en beschikt over een infrarood gevechtssysteem. Daarmee kun je een realistisch gevecht nabootsen: als je door een andere tank geraakt wordt, wordt die van jou langzamer totdat hij uiteindelijk stopt met werken – dan ben je verslagen.

Verder is de radiografische Sturmtiger voorzien van de nieuwste technologie met enorm precieze besturing met de 2.4 GHz-controller. Zo kun je precies bepalen hoe je tank gaat rijden, zowel als het gaat om de snelheid als om het draaien. De gloednieuwe speakers spelen geluidseffecten af als je met de op afstand bestuurbare tank gaat schieten, en er komt zelfs rook uit de loop. Daarmee haal je met de Torro 1/16 RC Sturmtiger een erg gedetailleerd en realistisch model van de originele Duitse tank in huis. Niet alleen als hij stil staat, maar ook als hij in actie komt.

Als je graag op pad gaat met je radiografische tank, is het belangrijk om te weten dat de Sturmtiger een grote oplaadbare batterij bevat. Opladen gaat makkelijk met de bijgeleverde stekker, en je hoeft de tank er niet voor open te maken. Op een volle batterij kan de tank wel een half uur onafgebroken gebruikt worden.

De Torro Sturmtiger RC tank kopen?

Ben je geïnteresseerd in de Torro RC Sturmtiger-tank? Dan kun je hieronder de belangrijkste feiten over het prachtige model nog eens lezen. Dat maakt een keuze misschien nóg makkelijker!

Kleur:
woestijncamouflage
Editie:
Torro Hobby-editie
Schietfunctie:
infrarood (IR)
Schaal:
1:16
Vering:
torsiestaafvering
Romp:
metaal
Schakelbak:
metaal
Knuckle:
metaal
Tracks:
plastic
Gewicht:
6KG

Specificaties van de Torro Sturmtiger RC tank

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Torro Sturmtiger radiografische tank:

lengte (totaal):
39cm

breedte:
23cm

motor:
8500 rotaties per minuut

controller:
2,4 GHz radio controller

USP's van de Torro Sturmtiger bestuurbare tank

kant en klaar vanuit de doos
nauwkeurige en vloeiende besturing met de 2,4 GHz controller
infrarood gevechtssysteem voor realistische gevechten
met geluids- en rookeffecten
Review van op

Super aankoop!