Torro Jagdpanther (1:16 / BB)

143,95
Door de modder, het losse zand of het heuvelachtige terrein rijden met een RC tank, is leuk om te doen. Simuleer een complete veldslag en geniet van de vele uitbreidingen die een RC tank heeft.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Torro Jagdpanther RC tank

Deze stoere, metalen tank (editie: R / C Jagdpanther 1/16 scale Heng Long Torro) in camouflage kleuren is ideaal om mee te rijden over verschillende ondergronden. De rookeffecten, geluid, lichtgevende koplampen en gele kogels zorgen ervoor dat deze tank net echt lijkt. Hierdoor zul je veel indruk maken op anderen.

De Torro RC JagdPanther Tank heeft een batterij van 7.4 Volt / 1700 mAh Li-lo. De tank is 20 centimeter hoog en ongeveer 23,5 centimeter breed. De tank zelf weegt 2,2 kilogram en samen met de verpakking en alle accessoires komt het gewicht uit op 5,0 kilogram. De tank heeft een mooie uitstraling en heeft verschillende functies wat het leuk speelgoed maakt! Echter is de minimumleeftijd voor het gebruik van deze tank 14 jaar. We willen ook wijzen op het gevaar voor kinderen onder de 36 maanden. De tank bestaat uit kleine onderdelen die los kunnen raken wat kan leiden tot verstikkingsgevaar.

Prestaties van de Torro Jagdpanther radiografische tank

De tank heeft een schaal van 1:16 en is gemaakt van metaal. De wielen zijn echter gemaakt van plastic. Deze combinatie van materialen zorgt voor een uitstekende rijervaring en goede levensduur.

De Torro Jagdpanther RC tank kopen?

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze Torro RC JagdPanther tank? Dat snappen wij! De tank is uniek in zijn soort en heeft vele interessante kenmerken. De tank wordt bij aankoop geleverd met een oplader, ongeveer 100 BB kogels van 6mm, afstandsbediening en rookeffecten. Daarnaast wordt er natuurlijk ook een handleiding bijgegeven zodat jij begrijpt hoe de tank precies werkt en je de tank meteen kunt gaan gebruiken!

Kleur:
camouflage (zomer)
Editie:
HengLong Torro-Editie
Schietfunctie:
BB
Schaal:
1:16
Wielen:
plastic
Tracks:
plastic
Turret:
plastic
Koepel:
plastic
Gewicht:
5KG

Specificaties van de Torro JagdPanther RC tank

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Torro JagdPanther radiografische tank:

lengte (totaal):
66,0 cm

breedte:
23,5 cm

motor:
8500 rotaties per minuut

controller:
2,4 GHz radio controller

batterij:
7.2V 2000mAh Ni-Mh

USP's van de Torro JagdPanther bestuurbare tank

plastic rupsband
kant en klaar vanuit de doos
afvuren van BB en rookkogels
lichtgevende koplampen
Review van op

Razendsnel in huis en erg vriendelijke geholpen via de chat door de klantenservice!