Volantex Vector 80

194,95
Lekker op het water varen met een RC boot, is een van de leukere dingen om te doen op een warme dag. De RC boot vliegt over het water terwijl je lekker in de zon staat toe te kijken.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Volantex Vector 80 RC boot

Volantex staat bekend om zijn snelle en indrukwekkende RC boten. Het zal dan ook maar weinig mensen verbazen, dat met de Volantex Vector 80 RC boot deze traditie weer wordt voortgezet. Niet alleen de lengte van deze boot (80cm) is indrukwekkend, ook de topsnelheid van 70 km/h (tot zelfs 90 km/h met 4S batterij!) mag er wezen.

De Volantex Vector 80 heeft een stoere uitstraling. Ook is de RC boot eenvoudig te besturen via de 2.4GHz controller, voorzien van pistoolgrip. Deze eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de Volantex Vector 80 RC boot te gebruiken is voor zowel beginners als gevorderde bestuurders. Bij de Vector 80, heeft Volantex er ook voor gekozen om gebruik te maken van een duurzame ABS Unibody romp. Dit zorgt naast stabiliteit ook voor duurzaamheid. De RC boot glijd door (en bij hogere snelheid: over) het water en heeft geen moeite met scherpe bochten.

Prestaties van de Volantex Vector 80 radiografische boot

Deze strakke en compacte speedboot, is uitgerust met zeer krachtige onderdelen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de motor, die beschikt over een vermogen van 1800 kV. Ook is de Volantex Vector 80 RC boot voorzien van Electronic Speed Control (ESC), dat zorgt voor extra vermogen en een hogere duurzaamheid.

Zowel de Electronic Speed Control, als de krachtige motor zijn voorzien van waterkoeling. Dit zorgt ervoor dat de Volantex Vector 80 RC boot urenlang vooruit kan zonder te hoeven stoppen om af te koelen.

De Volantex Vector 80 RC boot kopen?

De Volantex Vector 80 RC boot, is direct gereed voor gebruik. Wel dient er een batterij te worden mee besteld voor deze RC boot. Zowel een 3S als een 4S batterij werkt voor de Volantex Vector 80. Ben je op zoek naar een razendsnelle, compacte en stoere RC boot, dan is de Volantex Vector 80 een aanrader.

Specificaties van de Volantex Vector 80 RC boot

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Volantex Vector 80 radiografische boot:

lengte (totaal):
81cm

breedte (van de romp):
21cm

maximale snelheid:
70 km/h

motor:
1800Kv, ongeborstelde motor met waterkoeling

batterij (exclusief):
2x 7,4V met 3000 mAh LiPo+

controller:
2,4Ghz (marine) radio systeem

USP's van de Volantex Vector 80 bestuurbare boot

  • in staat om snelheden tot 70 km/h te halen
  • voorzien van een krachtige 2.4GHz marine radio controller
  • ABS Unibody voor een duurzame, kwalitatieve bouw
  • watergekoelde motor, kan overweg met een 3S en 4S batterij
  • voorzien van marine electronica, geschikt voor hoge snelheden
Review van op

Ik heb de Volantex Vector 80 boot gekocht voor mijn vriend om onze trouwdag te vieren. Bijna elk weekend van de zomer gaat hij er met zijn vrienden op uit om te gaan varen. Ik vond dit niks in het begin, die dagen zonder hem. Maar ben na een tijdje toch eens meegegaan.

Had ik dat maar eerder gedaan. Het is echt super gezellig aan het water en het racen met zo'n boot is dan ook echt een leuke manier om de dag door te komen. Mijn vriend was al een grote fan van Volantex en deze boot kon dan ook niet missen in zijn collectie..