Volantex Vector 28

48,75
Lekker op het water varen met een RC boot, is een van de leukere dingen om te doen op een warme dag. De RC boot vliegt over het water terwijl je lekker in de zon staat toe te kijken.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Volantex Vector 28 RC boot

Lekker genieten kun je met de Volantex Vector 28 wanneer je op het water gaat varen. Wil je varen met een elektrische boot in het zwembad of op een meer? Dat is allemaal mogelijk met de Volantex Vector 28! Zie je jezelf al staan op een heerlijk warme zomerdag?

Ben je op zoek naar een nieuwe boot? Kies dan voor de Volantex Vector 28! Deze elektrische boot heeft een topsnelheid tot wel 28 kilometer per uur en is hiermee de snelste boot ooit gemaakt voor deze grootte. Het is namelijk een erg compacte boot. De bestuurbare boot is hierdoor een uitstekende keuze en je kan hiermee als het ware over alle wateren vliegen. Wanneer je de boot bestelt op onze website, heb je deze razendsnel in huis! We bezorgen namelijk 99% van onze bestellingen binnen 24 uur bij onze klanten thuis.

Wat meteen opvalt aan de boot is dat deze erg snel en wendbaar is. Door de lengte van de boot (27 centimeter) is de boot erg makkelijke te vervoeren en je kun je de boot dus overal mee naartoe nemen! Ook de breedte (gemeten vanaf de romp) van de romp (7,4 centimeter) maakt de boot een erg compact model.

Prestaties van de Volantex Vector 28 radiografische boot

De Volantex Vector 28 beschikt over geweldige eigenschappen wat leidt tot enorme prestaties. Zo beschikt het over een 180A motor met een 7.4V 360mAh Li-ion batterij.

Naast de eigenschappen, ziet de bestuurbare boot er ook nog eens super uit! Het heeft een erg snel en stoer uiterlijk waardoor de boot opvalt. De boot is namelijk verkrijgbaar met rode en witte flitsende kleuren.

De Volantex Vector 28 RC boot kopen?

Ben je opzoek naar een compacte, snelle boot waarmee je over het water kan scheuren? Kijk dan niet verder en kies voor de Volantex Vector 28 wanneer je deze zomer direct wil gaan genieten van je bestuurbare boot! Bij deze bestuurbare boot krijg je een 2.4 ghz zender, Li-lon accu en ook nog een accu die hier bij hoort. Enkel het opladen van de zender door middel van een USB-kabel is nog nodig voor het opladen van de zender en hierna is de boot klaar voor gebruik!

Wanneer je verder nog vragen hebt over dit product of over andere producten die aangeboden worden op onze website kun je altijd zowel telefonisch als via de mail contact opnemen.

Specificaties van de Volantex Vector 28 RC boot

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Volantex Vector 28 radiografische boot:

lengte (totaal):
27cm

breedte (van de romp):
7,4cm

maximale snelheid:
28 km/h

motor:
180A

batterij (inclusief):
7.4V 360mAh Li-ion

controller:
2,4Ghz (marine) radio systeem

USP's van de Volantex Vector 28 bestuurbare boot

  • compact en wendbaar
  • super snel opgeladen
  • gemaakt van lichte maar stevige materialen, wat de prestaties verhoogt en tegelijkertijd de levensduur verlengt
  • direct uit de verpakking klaar voor gebruik
Review van op

De RC boot razendsnel binnen en precies als omschreven. Erg blij mee!