Volantex SR48

68,95
Lekker op het water varen met een RC boot, is een van de leukere dingen om te doen op een warme dag. De RC boot vliegt over het water terwijl je lekker in de zon staat toe te kijken.

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Volantex SR48 RC boot

Ben je op zoek naar een lekker snelle RC boot om mee op het water te kunnen racen? Dan is de Volantex SR48 zeker geschikt voor jou. Ze is compact, handig mee te nemen en natuurlijk grimmig en snel, zoals een radiografisch bestuurbare boot hoort te zijn. Je hoeft nooit meer bang te zijn om met je RC boot in benarde posities te geraken, want met de achteruitvaarfunctie hoef je nooit meer onhandig te doen en hoef je alleen maar de Volantex SR48 met behulp van de gemakkelijke besturing achteruit te laten varen.

De boot oogt vanaf de buitenkant al stoer en snel en op het water al helemaal. Met 450mm in lengte, 120mm in de breedte en 100mm in hoogte is het tevens een lekker compacte boot. Met een gewicht van slechts 380 gram is deze Volantex SR48 uitermate geschikt om altijd en overal mee naar toe te nemen en tegelijkertijd is dit de snelste boot van een vergelijkbare grootte. De SR48 maakt tevens gebruik van een zogeheten ‘self-righting’ techniek. Dit houdt in dat de boot zichzelf weer gemakkelijk kan rechtzetten in het geval ze omslaat. Zo hoef je dus nooit meer je eigen boot recht te zetten, superhandig!

Bovendien staat deze boot bekend om haar korte oplaadtijd. In slechts 10 minuutjes is de Volantex SR48 weer helemaal opgeladen en kan je er weer urenlang non-stop vaar- en raceplezier aan beleven. Opladen is tegelijkertijd heel gemakkelijk. Met simpelweg een USB-kabeltje kan je jouw boot gemakkelijk in een laptop of oplaadblok steken om zo snel weer terug het water op te kunnen.

Prestaties van de Volantex SR48 radiografische boot

Deze Volantex SR48 RC boot is erg compact, maar tegelijkertijd ook erg snel. Hij kan zelfs snelheden tot ruim 45 kilometer per uur aantikken. Dit komt onder andere doordat deze mooie RC boot gemaakt is van stevig, maar toch erg licht materiaal, waardoor de boot een betere ligging op het water heeft. Daarnaast heeft deze innovatieve SR48 een speciaal koelsysteem voor de motor, waarbij er gebruik wordt gemaakt van het water waar op wordt gevaren, om zo de motor al varend te koelen. Op deze manier haalt de SR48 altijd het beste uit zichzelf en is hij geschikt voor iedereen met een sneller kloppend hart voor RC boten.

De Volantex SR48 RC boot kopen?

Wil jij lekker vanaf de waterkant je nieuwste RC boot besturen? Zorg dan dat je snel deze prachtige RC boot in huis haalt. Want met haar mooie technische snufjes zoals de achteruitvaarfunctie, de koelende motor en de ‘self-righting’-techniek is deze Volantex SR48 onmisbaar voor de echte liefhebber. Mocht je toch nog vragen hebben over deze stoere en snelle prachtboot, houd je dan niet in om via de website, chat of mail al je vragen te stellen. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen!

Specificaties van de Volantex SR48 RC boot

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Volantex SR48 radiografische boot:

lengte (totaal):
45cm

breedte (van de romp):
12cm

maximale snelheid:
45 km/h

motor:
BL 2212/2600KV Water-cooled

batterij (inclusief):
11.1V 1000mAh Lipo

controller:
2,4Ghz (marine) radio systeem

USP's van de Volantex SR48 bestuurbare boot

  • ‘self-righting’ functie, waarmee de boot zichzelf gemakkelijk kan omdraaien nadat deze gekanteld is.
  • functie om achteruit te varen
  • watergekoelde motor
  • gemaakt van lichte maar stevige materialen, wat de prestaties verhoogt en tegelijkertijd de levensduur verlengt
  • direct uit de verpakking klaar voor gebruik
Review van op

Heerlijk, zo met dit warme weer het water op!