Himoto 1:18 Tyronno Short Course

94,95
Jong of oud, snelheid fascineert ons allemaal. Lekker sleutelen en racen met een RC auto is dan ook iets waar je urenlang mee zoet kan zijn. Kan het nog sneller? Jazeker..!

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Himoto 1:18 Tyronno Short Course RC auto

Lekker racen met een op afstand bestuurbaar autootje, dat is toch gaaf! De Himoto 1:18 Tyronno Short Course 2.4 Ghz auto is een strakke auto waarmee je urenlang plezier beleeft, elke keer weer, waar je ook bent: op de weg of off-road!

Dit model is gemaakt op een schaal van 1:18. De auto heeft een vierwielaandrijving en daarom heeft het een betere controle dan een auto die een tweewielaandrijving heeft. De Tyronno Short Course is de kleine versie van de de 1:10 RC Himoto Short Course Truck. De auto heeft sterke banden met veel grip en is daarom een ideaal voertuig om mee off-road te rijden! Op gras rijden is bijvoorbeeld geen enkel probleem, maar natuurlijk scheurt deze auto ook heerlijk over het asfalt!

Prestaties van de Himoto 1:18 Tyronno Short Course radiografische auto

Deze auto heeft een prima acceleratie en daarnaast ook een goede power. De Himoto 1:18 Tyronno Short Course heeft een uitstekende maximale snelheid vanwege zijn tandwielratio. Je kunt met deze auto over alle soorten oppervlakten racen. Bij deze Tyronno Short Course zit altijd een 2,4GHz pistoolzender inbegrepen. Het bereik van deze pistoolzender is gegarandeerd 100 meter, je kunt dus vanaf een flinke afstand de auto besturen!

Door de duurzame, van aluminium gemaakte body is de auto goed bestendig tegen crashes en ongelukken. Aluminium is namelijk sterker en beter bestand tegen beschadigingen dan een pvc-buitenkant die we bij veel andere bestuurbare raceauto’s aantreffen.

De Himoto 1:18 Tyronno Short Course RC auto kopen?

Wij zijn blij dat we deze auto in ons assortiment hebben! Zou jij er binnenkort ook niet mee willen rijden? De Himoto 1:18 Tyronno Short Course is direct klaar voor gebruik op het moment dat het bij jou thuis geleverd wordt. In het pakket zit naast de auto ook een 7.2V 800mAh accu, een accu-oplader en 2,4 GHz zender. Je vindt daarnaast ook een Nederlandse handleiding in de doos, zodat jij nog even kan teruglezen als je iets niet helemaal begrijpt. Zien we jou binnenkort ook racen met dit toffe model?

Specificaties van de Himoto 1:18 Tyronno Short Course RC auto

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Himoto 1:18 Tyronno Short Course radiografische auto:

lengte (totaal):
31cm

breedte:
13cm

motor:
RC370

controller:
2,4GHz pistoolzender

accu:
7,2V 800mAh accu en lader

USP's van de Himoto 1:18 Tyronno Short Course bestuurbare auto

Het feit dat de buitenkant van deze Tyronno Short Course voor het grootste gedeelte gemaakt is van aluminium maakt deze auto een duurzame en sterke auto. Het genoemde materiaal beschermt de auto tegen beschadiging en geeft daarnaast ook een strakke uitstraling aan de wagen. Een ander cool kenmerk van deze auto is dat de power en acceleratie van deze wagen ervoor zorgen dat de auto een van de krachtigste van zijn soort is. Je zult met deze Himoto 1:18 Tyronno Short Course zeker indruk maken op andere racers. De auto is krachtig, snel en heeft een strakke uitstraling.
Review van op

Erg blij met mijn aankoop en de goede service.