Himoto 1:18 Tricer Onroad Car

94,95
Jong of oud, snelheid fascineert ons allemaal. Lekker sleutelen en racen met een RC auto is dan ook iets waar je urenlang mee zoet kan zijn. Kan het nog sneller? Jazeker..!

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Himoto 1:18 Tricer Onroad RC auto

Jong of oud, we vinden het allemaal facinerend! Snelle raceauto’s om mee te scheuren over het asfalt. De Himoto 1:18 Tricer Onroad auto is een uitstekend voorbeeld van zo’n auto waar je urenlang plezier mee beleeft, elke keer dag weer.

Dit model is de kleinere versie van de 1:10 RC Himoto Onroad Drift modellen. Dit middelgrote model (1:18) heeft een vierwielaandrijving. Deze aandrijving zorgt voor betere grip op de weg en dus betere controle over de auto dan bij een tweewielaandrijving. Het is daarom ook moeilijk om met deze auto uit de bocht te vliegen. De auto rijdt heerlijk op afvalt door de enorme acceleratie en power.

Prestaties van de Himoto 1:18 Tricer Onroad radiografische auto

Deze RC auto heeft een ongekende acceleratie en power. Je zult met deze auto scheuren als nooit tevoren. Deze extreme acceleratie en power wordt veroorzaakt door de specifieke tandwielratio. Voor deze prijs krijg je naast de mooie auto ook een pistoolzender van 2,4GHz erbij. Het bereik van deze pistoolzender gaat verder dan dan 100 meter!

De auto is goed bestand tegen crashes, krassen en stoten. Dit komt door de duurzame buitenkant, dat voor een deel gemaakt is uit aluminium. Dit materiaal beschermt de auto beter tegen ongevallen dan de gemiddelde PVC body die we vaak tegenkomen bij dit soort bestuurbare auto’s. Je kunt bovendien updates nemen waardoor veel van de onderdelen in de auto nog steviger worden.

De Himoto 1:18 Tricer Onroad RC auto kopen?

Ben je overtuigd door de unieke kracht en uitstraling van deze auto? Dat snappen wij helemaal! De Himoto 1:18 Tricer Onroad staat voor jou klaar zodat je kunt gaan scheuren. De auto wordt geleverd met een 7.2 Volt 800mAh accu, een acculader en 2,4 GHz zender. Daarnaast komt er natuurlijk een Nederlandse handleiding mee met de auto! Het is een model dat echt niet mag missen in jouw collectie.

Specificaties van de Himoto 1:18 Tricer Onroad RC auto

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Himoto 1:18 Tricer Onroad radiografische auto:

lengte (totaal):
25,8cm

breedte:
18,2cm

motor:
RC370

controller:
2,4GHz pistoolzender

accu:
7,2V 800mAh accu en lader

USP's van de Himoto 1:18 Tricer Onroad bestuurbare auto

De stevige body van duurzaam aluminium is zeker een van de unieke kenmerken van deze auto. Deze laag beschermt de auto tegen crashes en botsingen en geeft bovendien ook een mooi uiterlijk aan de wagen. Een ander uniek kenmerk van deze auto is het feit dat de banden extra grip bieden. Je zult met dit model niet snel uit de bocht vliegen. Je zult met deze Himoto 1:18 Tricer Onroad Car 2.4GHz veel indruk maken op voorbijgangers! Het is een model dat echt niet mag missen in jouw collectie!
Review van op

Echt een topper, het geld meer dan waard.