Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy

94,95
Jong of oud, snelheid fascineert ons allemaal. Lekker sleutelen en racen met een RC auto is dan ook iets waar je urenlang mee zoet kan zijn. Kan het nog sneller? Jazeker..!

Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy RC auto

Jong of oud, we vinden het allemaal cool: auto’s om te scheuren over het asfalt. De Himoto 1:18 Drift X Centro Off Road Truggy 2.4Ghz is een mooi voorbeeld van een stoere auto waar je elke dag weer urenlang plezier mee beleeft.

Dit model is de kleinere versie van het 1:10 RC Himoto Truggy model. Dit middelgrote model (1:18) heeft een vierwielaandrijving en is daarom voorzien van een betere grip op de weg dan bij een tweewielaandrijving variant. Het is bijna onmogelijk om met deze auto uit de bocht te vliegen. De auto rijdt heerlijk op asfalt door de enorme acceleratie en power maar ook voor off-road rijden is deze auto goed geschikt. Op gras rijden is voor deze auto bijvoorbeeld totaal geen probleem!

Prestaties van de Centro Off Road Truggy radiografische auto

Deze RC auto heeft een ongekende acceleratie en power door de speciale tandwielratio die het bezit. Je zult met deze auto op alle ondergronden scheuren. Deze extreme acceleratie en power wordt veroorzaakt door de specifieke tandwielratio. Voor deze prijs krijg je naast de mooie wagen ook een handige pistoolzender van 2,4GHz erbij. Het bereik van deze pistoolzender is meer dan 100 meter!

De Himoto 1:18 Centro Offroad Truggy is goed bestand tegen crashes en stoten. Dit komt door de duurzame buitenkant, welke voor een deel gemaakt is uit aluminium. Deze Alluminium buitenkant beschermt de auto tegen ongevallen en heeft minder schade aan de buitenkant dan bij modellen met een traditionele PVC buitenkant.

De Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy RC auto kopen?

Ben je overtuigd door de bijzondere kracht en stoere uitstraling van deze auto? Dat snappen wij helemaal! De Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy is meteen te gebruiken wanneer je hem gekocht hebt. De auto wordt geleverd met een 7.2 Volt 800mAh accu, een oplader voor de accu en 2,4 GHz pistoolzender. Daarnaast geven we je er een gebruiksaanwijzing in het Nederlands bij!

Specificaties van deHimoto 1:18 Off Road Truggy RC auto

Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste specificaties van de Himoto 1:18 Off Road Truggy radiografische auto:

lengte (totaal):
25,8cm

breedte:
18,2cm

motor:
RC370

controller:
2,4GHz pistoolzender

accu:
7,2V 800mAh accu en lader

USP's van de Himoto 1:18 Off Road Truggy bestuurbare auto

Het stevige uiterlijk van duurzaam aluminium is een van de unieke kenmerken van deze auto. Deze laag beschermt de auto tegen crashes. Een ander uniek kenmerk van deze auto is het feit dat de banden extra grip bieden. Je kunt met de auto op wegen rijden maar ook off-road wegen zijn prima te betreden met deze auto! Je zult met deze Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy 2.4GHz indruk maken op alle voorbijgangers. Het is een model dat echt niet mag missen in een collectie van raceauto’s!
Review van op

Geweldig, vandaag weer mee racen door de duinen!